2015-10-01 01:37:08• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehezen viseli a tétlenséget

Napi horoszkóp október elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sajnos olyan események várhatóak ma, amelyek felzaklatják, elbizonytalanítják. Bölcsebb lenne, ha fontos tárgyalásait, üzleti és családi ügyei rendezését későbbre halasztaná.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rossz hangulatban ébred, feladatai szürkének, sivárnak látszanak. A kollégáit ma unalmasnak és kibírhatatlannak tarthatja, mert mindig ugyanazokkal az elcsépelt viccekkel szórakoztatják, és ugyanarról beszélnek. Ma pihenjen minél többet, időnként szükség van egy kis egyedüllétre!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ügyesen, gyorsan oldja meg a problémákat, senki segítségére nem szorul. Egyedül szeretné befejezni a feladatait, és a babérokat sem kívánja megosztani senkivel. Ám legyen óvatos, ami egyszer sikerült, nem biztos, hogy máskor is beválik. Próbáljon meg együttműködni másokkal!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap kárpótolhatja a tegnapiért, ki fog derülni, hogy önnek volt igaza! Ugyanakkor ön se legyen makacs, és főként ne olvassa mások fejére a tévedéseiket! Nem veszít a tekintélyéből, ha időnként jótékonyan „feledékeny", ez csupán a nagyvonalúság jele...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Beszélgessen a munkatársaival, szakítson erre időt, bármennyire elfoglalt is, mert most fontos információk birtokába juthat. Önnek fontos, hogy mások kedveljék, és a háta mögött is jókat mondjanak önről, ehhez viszont az kell, hogy érezzék, ön is kedveli őket!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Igyekezzen minden idejét a kedvesével tölteni, tegye félre a munkát! Most nem kell bizonyítania semmit, a főnöke és a munkatársai is elismerik a képességeit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Amikor túl sok program jön össze, az a baja, ha egyáltalán nincs mozgás ön körül, akkor az nem tetszik önnek. Pedig ez utóbbiba ma bele kellene törődnie. Önnek fontos, hogy sok emberrel vegye körbe magát, de higgye el, időnként nem árt egy kis egyedüllét!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kár lenne tovább élezni az ellentéteket, amikor már amúgy is túl van feszítve a húr... Mint az életében annyiszor, ismét más helyett kell tartania a hátát. Sajnos nem tehet elenne semmit, csak még nagyobb konfliktusba kerülne, ha tisztázná magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma szokatlanul szórakozottá válhat, gyakran elkalandoznak a gondolatai. Próbáljon a feladataira koncentrálni, és a közlekedésben is legyen óvatos!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön bármilyen fáradt is, nehezen viseli a tétlenséget. Ha épp nincs sok dolga a munkahelyén, akkor vendégséget szervez az otthonába, és a főzéssel bajlódik... Legalább a feladatok egy részét adja át a párjának, nem kell mindennel egyedül megbirkóznia!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A feszültség már a múlté, a párkapcsolatában tökéletes a harmónia. Előfordulhat, hogy a munkahelyén összeszólalkozik valamelyik kollégájával. Ne is törődjön vele, hiszen nem hagyhatta szó nélkül a dolgot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sajnos nem számíthat jó napra. Nyugtalan hangulatban lehet, és a mai események is csak újabb feszültséget keltenek önben. Legyen megfontolt, ez a legfontosabb!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: